Otvorena roditeljska kuća Krijesnice

Dragi naši roditelji, prijatelji Krijesnice. Sada, nakon što su se dojmovi malo slegli, a sve informacije sjele na svoje mjesto, želimo iskoristiti priliku i podijeliti s vama dojmove sa otvorenja naše roditeljske kuće.

Kao što većina već i zna, jedna od usluga koju udruga nudi je i smještaj za roditelje i djecu suočene s malignim oboljenjima te nam je iznimna čast i radost sto je naš rad i želja za pomaganjem još jednom prepoznata od strane dobrih ljudi, te smo na korištenje dobili prekrasnu kuću u blizini Rebra. Posebno smo ponosni na činjenicu da je kuca dar upravo jednog od naših volontera, koji su poseban dio i srce Krijesnice.

U roditeljskoj kući trenutno boravi čak 5 obitelji koje svakodnevno odlaze na liječenje na Rebro.

Osim smještaja, kao sto smo na otvorenju i predstavili, kuća će nuditi i brojne druge aktivnosti s kojima ćemo Vas u daljnjim objavama pobliže upoznavati.

Želimo još jednom zahvaliti apsolutno svima koji su omogućili ostvarenje ovoga, nekad davno, sna. A s Vama dijelimo par slika kako bi Vam približili kako je to na otvorenju izgledalo.

Veselimo se svemu sto će Roditeljska kuca donijeti svim našim korisnicima, te se nadamo kako ćemo sto duže moći pružati sve usluge koje smo zamislili.

Kako bi podržali rad Udruge ali i opremanje, održavanje kuće, donirajte na: https://krijesnica.hr/donacije/

Hvala Vam od srca.

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.