Djelatnici udruge Krijesnica na prijemu kod predsjednika Republike Hrvatske

U utorak, 21. svibnja, Udruga Krijesnica bila je na prijemu kod predsjednika  Republike Hrvatske, gospodina Zorana Milanovića koji nas je dočekao sa svojim suradnicima. Za sve nas u Krijesnici to je neizmjerna čast i priznanje naporima udruge od njenog osnivanja do danas.

U vrlo otvorenom razgovoru, imali smo priliku upoznati predsjednika sa svim aspektima našeg rada po pitanju pomoći djeci i obiteljima suočenima sa malignim bolestima.

Zahvalni smo zbog interesa koji je predsjednik sa suradnicima pokazao za naš rad te smo u prijateljskoj atmosferi punoj podrške predstavili naše glavne aktivnosti u pružanju potrebne pomoći obiteljima i njihovo osnaživanje za vrijeme liječenja djece.

Uz izvršnu direktoricu Mirelu Stanić-Popović, u izaslanstvu Udruge bili su savjetnica za ostvarivanje prava pacijenata Jelena Češljar, voditeljica kreativnih radionica za roditelje i djecu na liječenju Dubravka Vidović, pružateljica peer podrške roditeljima Žana Salapić te pružateljica peer podrške djeci i mladima Lucija Dorotić. Uz Predsjednika, naši domaćini su bili gđa. Jadranka Žarković, savjetnica Predsjednika za odgoj i obrazovanje te gosp. Nikola Jelić, Glasnogovornik ureda.

FOTO: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Filip Glas

Slike preuzete sa Predsjednik Milanović razgovarao s izaslanstvom Udruge Krijesnica koja pomaže djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima – Predsjednik Republike Hrvatske – Zoran Milanović

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.