Krijesničina soba za radnu terapiju

Na otvorenju kuće predstavili smo još jednu važnu novost koju donosi Roditeljska kuća a na koju smo iznimno ponosni – našu sobu za radnu terapiju.

Soba je namijenjena djeci koja su trenutno uključena u liječenje, kao i djeci koja su svoje liječenje završila. Trenutno je u opremanju, a cilj nam je osposobiti ju kako bi bila utočište, siguran prostor, u kojem bi dijete zajedno sa našom terapeutkinjom Kristinom, kroz vježbu i igru, postiglo maksimalnu razinu funkcioniranja. Nažalost, u nekim slučajevima bolest, ali i dugotrajno liječenje te sve što ono uključuje može donijeti brojne posljedice kako u motoričkom tako i u kognitivnom funkcioniranju djeteta. Naša je želja te posljedice svesti na minimum kako bi dijete nakon liječenja moglo nastaviti sa uobičajenim aktivnostima za njegovu dob.

Soba nas sve jako raduje te se veselimo njezinom opremanju ali i svim veselim i zaigranim trenutcima koje će nam donijeti!

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.