Priče roditelja djece oboljele od maligne bolesti

Suočavanje s dijagnozom maligne bolesti kod djeteta je duboko emotivno i izazovno iskustvo za svaku obitelj. Na ovoj stranici, roditelji dijele svoje osobne priče, borbe i trenutke nade, pružajući uvid u njihovo putovanje i inspiraciju drugima u sličnim situacijama.

Svaka priča o djetetu oboljelom od maligne bolesti je jedinstvena, ali sve nose slične tonove borbe, nade, straha i ljubavi.

Roditelji koji prolaze kroz ovo iskustvo često se osjećaju izolirano, boreći se s nizom emocija i izazova koji dolaze s dijagnozom i liječenjem.

Dijeljenje ovih priča nije samo terapeutski za one koji ih pišu, već pruža i neprocjenjivu podršku drugim obiteljima koje se nalaze na sličnom putu.

Kroz ove osobne ispovijesti, roditelji ne samo da izražavaju svoje osjećaje, već i grade mostove razumijevanja i solidarnosti, podsjećajući druge da nisu sami u svojoj borbi.

Pročitajte njihove priče u nastavku.

Dječak i žena s knjigom u bolnici.

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.