Održan 20. Rehabilitacijski kamp Krijesnice!

Dragi naši, kao što mnogi od vas već i znaju, zadnji tjedan lipnja za nas je bio posebno lijep i važan. Naime, tada je održan  naš veliki 20. kamp u Fužinama i Kninu u znak posebnosti ovog velikog okruglog broja. Kao i svake godine, na kampu smo se odlično proveli, a osim zabave naše drage Krijesnice dobile su i mnoštvo novih znanja i iskustava na radionicama posebno osmišljenim upravo za njih.

Iako svjesni, svake godine se iznova oduševimo važnošću kampa kada na svoje oči vidimo sve dobrobiti koje djeca dobiju u samo par dana. Osim mnoštva prilika za razgovore, igranje, stjecanje novih prijatelja, djeca i uče jedna od drugih. Svjesni smo kako djeca najbolje uče po modelu, a ima li boljeg modela od prijatelja iz kampa u kojeg se ugledaš i kojem se diviš?

Sa nama su i ove godine na kampu bile i drage nam suradničke udruge Nurdor i Iskra, te njihove voditeljice i 6 prekrasnih djevojčica, te im se zahvaljujemo na sudjelovanju i nadamo se da ćemo ih imat prilike ponovno ugostiti i sljedeće godine.

Hvala i našim dragim kolegicama Ani i Aniti iz Čarobnog svijeta koje su održale radionice za naše najstarije Krijesnice, te Čedi koji je razgibao, umorio i zabavio sve generacije naših Krijesnica (uključujući i tim Krijesnice).

Tim Krijesnice, zajedno sa našom dragom volonterkom Kristianom obavio je sjajan posao te je za nas kamp je kao i uvijek bio posebno, osvježavajuće i osvješčujuće iskustvo na kojem smo i mi odrasli puno toga naučili i dobili, te se puni dobre energije, vjere i nade vratili svojim svakodnevnim obavezama bolji i bogatiji za ovo iskustvo.

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.