Krijesnica u Kninu

Kamp je ove godine napunio 20 godina, pa smo te velike godine odlučili i posebno obilježiti. U četvrtak 27.06. u jutarnjim satima iz Fužina smo se uputili prema Kninu. U predivnom Kninu nas je dočekalo sunce i odmah smo se uputili u obilazak. Popeli smo se na Kninsku tvrđavu, gdje smo pojeli i fini ručak u restoranu Tvrđava a nakon toga se uputili u obilazak koji je potrajao do kasnih popodnevnih sati. U obilasku tvrđave vodila nas je draga Sandra Rašetina.  Nakon obilaska tvrđave, smjestili smo se u Studentski dom, rasporedili se u sobe i otišli u obilazak grada. U gradu smo pojeli i pizzu, podružili se te punih trbuha i dobre volje otišli na spavanje kako bi imali snage za sve što nas dalje čeka. Sljedećeg jutra, otišli smo na jahanje u Udrugu Grabarje Knin, gdje su naša djeca mogla naučiti ponešto o konjima i jahanju a nakon toga, onaj tko je htio mogao je i jahati. Umorni, ali sretni zaputili smo se na zasluženi ručak, te nakon ručka prema Zagrebu gdje je ova naša Kamp avantura i završila.

Hvala Gradu Kninu što nas je tako lijepo ugostio, i našoj dragoj Mireli što nam je pokazala taj prekrasni kraj i upoznala nas sa njegovim posebnostima.

Veselimo se sljedećem kampu i svemu što nam nosi.

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.