Obilježavanje Međunarodnog dana djeteta oboljelog od maligne bolesti

Ljudi i aktivnosti u bolničkom okruženju.

Volonteri i Mladi Krijesnice obilježili su 15. 2. Međunarodni dan djeteta oboljelog od maligne bolesti.

Posjetili smo djecu na pedijatrijskim hemato-onkološkim odjelima Klinike za dječje bolesti Zagreb pri Klinici za tumore, KBC-u Zagreb i KBC-u Rijeka te javnom akcijom na zagrebačkom okretištu tramvaja na Črnomercu.

Javnom akcijom na Črnomerec informirali smo građane o problematici malignih bolesti u dječjoj dobi te su podijeljeni letci koji govore o predrasudama koje prate obitelji tijekom liječenja djeteta.

Za obilježavanja Dana osigurali smo preko 380 poklona za djecu i 170 znakova zahvale osoblju na pedijatrijskim hemato-onkološkim odjelima, 2.000 balona i letaka o Danu te oko 200 zlatnih vrpci koje su simbol tumora dječje dobi.

Hvala svima uključenima u ovaj projekt, svim volonterima i prijateljima, hvala svim donatorima i ljudima dobre volje bez kojih ne bismo mogli sve ovo napraviti. Hvala vam što svijetlite za djecu i roditelje, hvala što nam pomažete da pomažemo!

Što smo radili i kako nam je bilo, možete vidjeti na ovome videu. Veliko hvala Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok na snimanju i montaži!

YouTube video

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.