Krijesnica na Back together summit-u

U subotu, 08.06. imali smo čast sudjelovati na “Back together summit-u” na kojem ste mogli obaviti razna besplatna testiranja te saznati više o sastavu svoga tijela, a koji od 2021. godine organizira dr. Natko Beck.

Kao i uvijek za Vas smo pripremili i izložili brojne Krijesnica proizvode, koje godinama pažljivo izrađujemo baš za Vas, a ovog puta s nama na štandu, na našu iznimnu čast, bio je i dr. Mladen Merćep iz Zaklade Zora. Dr. Merćep se zalaže za uvođenje CAR-T imunoterapije za djecu na liječenju u RH, a mi bi voljeli pomoći mu u ostvarenju toga sna koliko god je u našoj moći.

Raduje nas svaka prilika u kojoj s Vama možemo izmijeniti pokoju riječ o onome što radimo i svemu što čini Krijesnicu. Hvala Vam na svakom upitu i slušanju, hvala što nam pomažete proširiti glas i biti svjetlo Krijesnice.

Zahvaljujemo i dr. Becku, jer nas je prepoznao kao udrugu vrijednu povjerenja. Nakon 24 godine rada, to je velika čast i nagrada za sve što činimo. Raduje nas što imamo priliku biti dio ovako bitnih akcija, kojima je cilj preventivno djelovanje i očuvanje zdravlja i veselimo se sudjelovanju na svakoj budućoj!

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.