Krijesnica sudjelovala na Obiteljskom danu Croatia osiguranja

06.06.2024. bio je jedan posebno lijep dan za nas. Naime, dobili smo priliku sudjelovati u Obiteljskom danu Croatia osiguranja te zaposlenicima i njihovim obiteljima predstaviti Krijesnicu i sve što činimo. Na samom događanju organizirane su predivne aktivnosti za zaposlenike i njihovu djecu, a nitko nije ostao ni gladan. (Krijesnica tim to može potvrditi :)) Osim prilike da sa zaposlenicima i njihovim obiteljima podijelimo informacije o Udruzi, tim Croatia osiguranja pripremio je i qr kod za donacije, te su velikodušno odlučili za svaku uplatu svojih zaposlenika, poduplati uplaćeni iznos, te sve donirati baš Krijesnici, a na tome smo iznimno zahvalni.

Bilo nam je veliko zadovoljstvo prisustvovati ovakvom događaju te podijeliti priču o onome što činimo i što u budućnosti planiramo činiti. Ne možemo dovoljno zahvaliti kada nas uključite u ovakve akcije i svojom dobrom voljom i željom za pomaganjem, omogućite da se snovi Krijesnice ostvaruju i dalje.

Velika zahvala svima iz Croatia osiguranja na ovom predivnom, nesebičnom činu pomaganja, hvala što ste odabrali baš našu udrugu i hvala što podržavate naš rad.

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.