Susret Mladih Krijesnice 2017

Ljudi sudjeluju u timskim aktivnostima s balonima.

U petak 31.03.2017. održali smo 29. susret Mladih Krijesnice, na kojem je prisustvovalo 11 mladih osoba liječenih od malignih bolesti. U opuštenoj atmosferi upoznavali smo se s mladima od kojih su neki po prvi put došli na susret, te smo nakon toga odradili par grupnih zadataka, u kojima je bila bitna podjela uloga, koordinacija i međusobno pomaganje. Cilj tih zadataka bilo je poboljšavanje zajedničkog sudjelovanja i međusobno upoznavanje mladih Krijesnice.

Na kraju smo imali krug evaluacije susreta i propitivanje motivacije za daljnje dolaske na susrete, gdje su se svi složili da žele više ovakvih interaktivnih i zabavnih susreta, koji bi se mogli održavati i u prirodi.

Zahvaljujemo se svima na dolasku, te potičemo i druge koji su preboljeli malignu bolest u dječjoj dobi da dođu i da se u zabavnom okruženju svi bolje upoznamo!

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.