Krijesnica pobjednik fundraising pitch-a Zaklade Žuta točka!

Grupa zaposlenika u modernom uredskom prostoru

Zadnjih nekoliko mjeseci naša udruga sudjelovala je u Akademiji Žuta točka, a završetak drugog ciklusa održan je 31.3. u Zagrebu.  Na Fundraising pitchu predstavnicima poslovne zajednice predstavilo se  14 udruga sa prezentiranjem svojih donacijskih kampanja.

Udrugu Krijesnica predstavljale su izvršna direktorica Mirela Stanić- Popović i savjetnica u ostvarivanju prava pacijenata Jelena Češljar koja je prezentirala osmišljenu donacijsku kampanju te smo počašćeni što smo imali prilike biti u ovakvom društvu prekrasnih pojedinaca iz udruga koje rade važne i velike stvari za svoju zajednicu.

A sreća je još veća što je upravo naša prezentacija i donacijska kampanja nagrađena i prepoznata kao najcjelovitije osmišljena i najbolje prezentirana donacijska kampanja. Uz nas, nagrađena je i udruga PUŽ- Put u život, kojima ovim putem također čestitamo! Pobjednici su osvojili po 2.655,00 eura s kojima će se pokrenuti predstavljene donacijske kampanje, uz primjenu novih znanja i vještina iz područja liderstva i upravljanja, fundraisinga i odnosa s donatorima, komunikacija te financija i knjigovodstva neprofitnih organizacija, stečenih kroz Akademiju. Donacijska kampanja Krijesnice usmjerena je na individualiziranu pomoć roditeljima koji borave u našim roditeljskim stanovima.

Veliko hvala Zakladi Žuta točka, gospođi Mladenki Majerić, svim predavačima te našim divnim mentorima kojima smo zahvalni na svim uputama i savjetima- Đurđici Mostarčić i Gordanu Novaku!

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.