Volonterske nagrade

Pridružite nam se u proslavi nevjerojatnih dostignuća naših volontera. Otkrijte kako Udruga Krijesnica odaje priznanje njihovoj predanosti i radu.
Od 2020. godine, Udruga Krijesnica s ponosom organizira godišnju manifestaciju „Volonterska Krijesnica“. Ovaj događaj se održava povodom međunarodnog dana volontera, simbolizirajući našu zahvalnost i priznanje ljudima koji su svoje vrijeme, energiju i strast posvetili pomaganju drugima.
Svjesni smo koliko je volontiranje ključno, posebno u izazovnim vremenima s kojima smo se suočili u posljednjih nekoliko godina. Naši volonteri su pokazali izuzetnu snagu, volju i posvećenost, stvarajući pozitivne promjene u zajednici.

U znak zahvale, Udruga Krijesnica svake godine biraju volontere koji su se posebno istaknuli svojim angažmanom i doprinosom.
Nagrađivanje volontera nije samo gesta zahvalnosti, već i način da se istakne važnost njihovog rada. Nagrađujemo one koji su se posebno istaknuli ne samo tekuće godine, već i u prethodnim godinama.

Svaki odabrani volonter prima prigodne poklone, koji su simbol naše zahvalnosti za sve što su dali - svoje vrijeme, trud i ljubav.
Naš dugoročni cilj je kontinuirano praćenje i nagrađivanje volontera kako bismo potaknuli još odgovornije i korisnije volontiranje. Želimo stvoriti kulturu u kojoj se volonterski rad vrednuje i cijeni, te gdje svaki pojedinac može osjetiti utjecaj i važnost svog doprinosa.

U Krijesnici, svaki volonter je zvijezda koja vodi i inspirira.

Volonterska Krijesnica

Pridružite nam se u slavlju i priznanju onih koji su svojim radom, trudom i ljubavlju učinili svijet boljim mjestom.
Uključite se u našu misiju!
Vaš doprinos, bez obzira koliki bio, ima ogroman utjecaj.

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.