Volontiraj i ti

Pridružite se Udruzi Krijesnica kao volonter i postanite dio promjene koju želite vidjeti u svijetu.
Volontiranje u Udruzi Krijesnica nudi vam priliku da se uključite u smislene projekte, upoznate inspirativne ljude i doprinesete stvaranju boljeg društva.

Bez obzira na vaše vještine ili iskustvo, vaš doprinos je dragocjen.

Svaki novi volonter donosi jedinstvenu perspektivu i energiju koja obogaćuje naš rad.
Za sva pitanja možete se obratiti na email:
jelena.cesljar@krijesnica.hr

Kako se uključiti?

Počnite ispunjavanjem našeg obrasca za prijavu, gdje ćete podijeliti nešto o sebi i svojim interesima.

Pošaljite nam ispunjeni obrazac na krijesnica@krijesnica.hr.

Naš tim će vas potom kontaktirati kako bi pronašao projekt koji odgovara vašim vještinama i željama.

Priče Naših Volontera

Neka vas inspiriraju priče naših volontera koji su već dio naše zajednice. Pročitajte o njihovim iskustvima, izazovima koje su savladali i uspjesima koje su postigli. Njihove priče su dokaz kako jedna osoba može učiniti značajnu razliku.
Sad, kada bolje razmislim, znam da je Krijesnica bila taj pravi trenutak. Svaki tjedan obišla bih mališane na odjelu kako bi im uljepšala trenutak njihovog dana, a oni, ostali volonteri, osoblje bolnice i tim Krijesnice meni su uljepšali dio života – to je vrijednost volontiranja!
- Ana Veočić
Za mene je volonterstvo jedno pozitivno iskustvo i općenito sam htio pomagati drugima na bilo koji način. Volonteri i drugi članovi udruge Krijesnica naučili su me kako postati bolja osoba te kako se probijati kroz život. Upravo iz tog razloga pozivam sve mlade da nam se pridruže kako bi se družili i pomagali.
- Marin Čujić
Volontiranje na odjelu qdje se djeca liječe od malignih bolesti za mene je jedno od najdivnijih iskustava zboq kojeq sam još jednom osvijestila kako ništa u životu ne smijemo uzimati zdravo za qotovo.
- Silvija Glavočić
Kao volonter Krijesnice imala sam priliku proširiti svoje znanje o malignim bolestima, mnogo naučiti od osoba koje su pobijedile malignu bolest, razviti zanimanje za temu psihoonkologije, steći nova poznanstva i iskustva, kvalitetno provesti slobodno vrijeme, činiti korisne stvari za druge, … i još mnogo divnih stvari zbog kojih bi sve ljude pozvala da volontiraju.
- Mirka Šafarić-Vučko

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.