Smještaj za djecu i roditelje na liječenju

Udruga „Krijesnica“ snažno podržava obitelji čija djeca prolaze kroz liječenje malignih bolesti, pružajući besplatan smještaj u stanovima kojim upravlja u Zagrebu. Ove stambene jedinice, strateški smještene u blizini medicinskih centara, olakšavaju obiteljima boravak tijekom ključnih trenutaka liječenja i kontrola.

Za potrebe smještaja djece i roditelja, Udruga „Krijesnica“ upravlja s 4 stana u Zagrebu:

  • 2 trosobna stana u blizini Instituta za tumore i

  • 2 dvosobna stana u blizini KBC Rebro.

Sa ova 4 stana, Udruga Krijesnica osigurava dugoročni ili kratkoročni besplatni smještaj za prosječno 10 obitelji čije je dijete na liječenju od maligne bolesti.

Obitelji koje trebaju dugoročni smještaj, u stanu borave od početka do kraja liječenja, dok obitelji koje trebaju kratkoročni smještaj, u stanu borave dok ne obave kontrolne preglede i slično.

Korištenje stanova je u potpunosti besplatno za korisnike. Najam, režije, održavanje, opremanje, povremeno osiguranje namirnica i sredstava za održavanje pokrivamo isključivo iz donacija.

Sv. Duh

Grada Mainza

Jordanovac

Stan 1

Jordanovac

Stan 2

Podržite Nas Donacijom

Udruga „Krijesnica“ kontinuirano radi na pružanju besplatnog i kvalitetnog smještaja, no kako bismo održavali i nadograđivali ove stambene prostore, potrebna nam je vaša pomoć.

Vaša donacija omogućit će nam, ne samo da pokrijemo troškove režija, održavanja i osnovnih namirnica, već i da opremimo stanove suvremenim sadržajem koji će obiteljima pružiti osjećaj doma tijekom najizazovnijih trenutaka njihovih života.

Pomozite nam da zajedno pružimo toplinu i udobnost onima kojima je najpotrebnija.

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.