Donirajte Krijesnici - Podržite djecu u potrebi

Svaka donacija, bez obzira na njezinu veličinu, ima ogroman utjecaj na živote djece kojima pomažemo.

Udruga Krijesnica je posvećena pružanju podrške i olakšavanju teškoća s kojima se suočavaju djeca i njihove obitelji.

Vaš doprinos nam omogućava da nastavimo s našom misijom i donesemo nadu tamo gdje je najpotrebnija.

Naša misija je osigurati da svako dijete koje se suočava s malignom bolesti ima pristup najboljem mogućem liječenju, psihološkoj podršci i obiteljskom okruženju koje pruža sigurnost i nadu.

Vaša donacija će biti usmjerena na sljedeće:

  1. Financiranje medicinskih tretmana: Vaša podrška omogućit će nam da sufinanciramo provedbu medicinskih tretmana, pretrage i terapije koje su vitalne za liječenje djece.

  2. Pružanje psihološke podrške: Djeca koja se bore s malignim bolestima ali i njihove obitelji suočavaju se s velikim emocionalnim izazovima. Vaša donacija će nam omogućiti zapošljavanje stručnih psihologa i psihosocijalnih savjetnika koji će pružiti podršku i pomoći djeci i njihovim obiteljima da se nose s tim izazovima.

  3. Financijska pomoć obiteljima: Maligna bolest često dovodi obitelji u financijski tjesnac. Vaša donacija će biti usmjerena na pružanje financijske pomoći obiteljima kako bi im se olakšao teret troškova povezanih s liječenjem, putovanjima i smještajem.

Hvala vam na vašem razumijevanju, podršci i darežljivosti.

Podržati nas možete vašim donacijama koje možete uplatiti na jedan od sljedećih načina:

Osobne informacije

Informacije o debitnoj/kreditnoj kartici
Ovo je sigurno SSL šifrirano plaćanje.
Pojmovi

Ukupna donacija: €25,00

Ostali načini doniranja

Rad udruge Krijesnica možete podržati skeniranjem jednog od sljedećih kodova u mobilnoj aplikaciji gdje ćete unesti željeni iznos za uplatu.
Uplatom na račun broj HR3923600001101481616 otvoren u Zagrebačkoj banci.
Uplatom putem KEKS Pay aplikacije
Udruga Krijesnica je posvećena pružanju podrške i olakšavanju teškoća s kojima se suočavaju djeca i njihove obitelji. Vaš doprinos nam omogućava da nastavimo s našom misijom i donesemo nadu tamo gdje je najpotrebnija.

Zašto odabrati Krijesnicu?

Krijesnica stoji kao svjetionik nade za djecu i obitelji koje se bore s teškim životnim izazovima. Naša misija je pružiti ne samo materijalnu, već i emocionalnu podršku kroz različite programe i inicijative.
Odabir Krijesnice za vašu donaciju znači ulaganje u transparentnu, odgovornu i efikasnu organizaciju koja stvarno mijenja živote.

Kako vaša donacija pomaže

Vaša donacija ide direktno u programe koji podržavaju djecu u njihovim najtežim trenucima. To uključuje financiranje medicinskih tretmana koji nisu dostupni kroz redovne zdravstvene sustave, obrazovne programe prilagođene njihovim potrebama i osiguravanje osnovnih životnih potrepština.
Svaka kuna donirana Krijesnici je korak prema boljoj budućnosti za naše najmlađe.

Želite donirati kao pravna osoba

Ako ste pravna osoba i želite podržati Krijesnicu, vaša donacija može imati značajan utjecaj na naše programe i inicijative.
Pozivamo vas da se direktno obratite našem timu kako bismo zajedno mogli pronaći najbolji način suradnje. Bilo da se radi o jednokratnoj donaciji, dugoročnom partnerstvu ili sponzorstvu određenih programa, vaša podrška je ključna za naš uspjeh.

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.