Kazališna predstava “Život je vrednota”

Plesačica nastupa u predstavi "Život je vrednota

Točno na godišnjicu premijere u Ljubljani i poslije 20 predstava u Sloveniji, gdje su plesači Katja Dance Company sa umjetnošču prikupljali sredstva za udrugu Mali vitez – fundacija za pomoč mladima, koji su preživeli raka, sada prvi put i u Hrvatskoj.

  1. SVIBNJA 2018. SRIJEDA U 20:00 SATI MALA DVORANA

Katja Dance Company predstavlja kazališnu multimedijalnu plesnu predstavu Život je vrednota – dobrotvorni projekt, s kojim nastojimo prikupiti sredstva za Krijesnicu – udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima, koja već 18 godina pomaže djeci i njihovim obiteljima. Svi plesači i cijeli tim rade volonterski i od srca.

Glavna junakinja, obožava svoju doktorsku profesiju jer može pomoći ljudima i posvećena je ideji, da je život vrednota. Sreće ljubav svog života, zaljubi se, uživa u trenucima ljubavi i sreće, ali se iznenada razboli. Sad je na drugoj strani, na strani tih istih koji su joj vjerovali, kojima je pomagala… Ona traži sebe, put i izlaz od boli. Bori se sa sobom, sa svojom bolešću, sa sviješću da gubi borbu, želi da svi koji su uz nju, budu što dalje od njene borbe i trpljenja…. Ona se sjedinjuje s trenutkom. Prihvaća život i svjesna je prolaznosti vremena.

SUDIONICI Avtorica: Katja Vidmar Plesači: Katja Vidmar, Tian Čehić (sokoreograf), Alja Gomilar Zickero, Neža Erznožnik, Maja Adamič, Živa Stanovnik, Ajda Miklavčič, Alja Alica Lacković, Kristina Sicherl, Maruša Mokorel, Mira Marič, Špela Dolinar, Maj Žan Peršin, Peter Capuder, Tim Lončar, Matej Pritekelj, Luka Wernig. Koreografija, scenarij, vezni tekst: Katja Vidmar Izbor glasbe: Katja Vidmar, Albert Podrekar Svjetla: Matej Šarf Fotografije, projekcija: Albert Podrekar Produkcija: Albert Podrekar

Više na na www.katjadancecompany.com

CIJENA ULAZNICA: 75kn

"Krijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima“ korisnica je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Postani član udruge Krijesnica

Ispuni sljedeće podatke, klikni "Pošalji" i kontaktirat ćemo te u što kraćem roku.